andre

Sådan opsiges forsikringsaftalen og returnerer pengene

Sådan opsiges forsikringsaftalen og returnerer pengene

Video: Global Occult Coalition Casefiles: UTE-1919-Discofather 2024, Juli

Video: Global Occult Coalition Casefiles: UTE-1919-Discofather 2024, Juli
Anonim

Denne artikel indeholder tip, der hjælper alle med at forstå, hvordan man korrekt opsiger forsikringsaftalen for at returnere betalte kontanter.

Image

Du har brug for

  • Husk, at enhver forsikringsaftale kan opsiges, og resten af ​​forsikringspræmien returneres. Til ophør skal der gives begrundelse. For eksempel, når man sælger en bil, er en salgskontrakt eller TCP velegnet, at bilen er registreret.

  • For at returnere pengene ved afslutningen af ​​forsikringskontrakten skal du:

Brugsanvisning

1

Kontakt forsikringsselskabets kontor og udfyld en ansøgning. Du skal have en forsikringspolice og pas med dig. Husk, kun den, der har indgået det, kan opsige kontrakten!

2

Angiv i ansøgningsoplysningerne for overførslen. Denne mulighed er mest bekvem, da du ikke behøver at ansøge igen til forsikringsselskabet for at opnå en ubenyttet forsikringssaldo.

3

Bed forsikringslederen om at beregne det beløb, der skal returneres. Ved, at det beløb, der skal returneres, er direkte proportionalt med resten af ​​ubrugte dage minus omkostningerne ved at drive forretning.

4

Bed om en bekræftet kopi af din ansøgning. Dette vil garantere, at du har anvendt og leveret den nødvendige pakke med dokumenter til opsigelse.

5

Kontroller den nøjagtige tidspunkt for overførsel af midler.

6

Husk, at hvis virksomheden ikke betaler i lang tid, kan du gå til retten. I dette tilfælde er en erklæring, der er certificeret af en virksomhedsmedarbejder, nyttig.

Anbefalet