Typer af aktiviteter

Sådan åbnes en leje i 2017

Sådan åbnes en leje i 2017

Video: Sådan afmontere du et kranksæt med udvendige lejer (Shimano Hollowtech II) 2024, Juli

Video: Sådan afmontere du et kranksæt med udvendige lejer (Shimano Hollowtech II) 2024, Juli
Anonim

Den klassiske idé med en lille virksomhed er at åbne et lejepunkt. Når alt kommer til alt bruger folk nogle ting kun et par gange i deres liv - så hvorfor købe dem, hvis du kan leje dem? For eksempel kan du leje sportsudstyr eller biler til besøgende. Overvej princippet om at organisere et lejepunkt for et konstruktionsværktøj.

Image

Brugsanvisning

1

Vælg en lejeplacering. Lokalerne behøver ikke lejes i byens centrum. Et areal på cirka 40 kvadratmeter vil være tilstrækkeligt.

2

Hent det nødvendige udstyr og tilbehør. Værelset skal have en tæller til kundeservice og stativer til opbevaring af værktøjer. Fra et møbel, få et bord og en stol til personalet. Køb også en computer, printer og telefon.

3

Beslut om sortimentet af lejepladser. På lejepunktet skal du have et udvalg af varer med en liste på cirka 30 varer. De kan betinget opdeles i grupper:

- slagværksroterende værktøjer (jackhammer, puncher, skruenøgle, bor osv.);

- svejse-, kompressor- og installationsværktøjer (græsslåmaskine, svejsemaskine, sprøjtepistol osv.);

- skære- og slibeværktøjer (sav, hacksave, vibrationsslibemaskine, vinkelsliber osv.);

- værktøjsmaskiner og konstruktionsmaskiner (betonblander, vibrationssave, parketkværn, varmepistol osv.) Det er umuligt at gætte på forhånd, hvad der vil være efterspurgt, så køb mindst et navn til hvert værktøj. I fremtiden vil du være i stand til at fokusere på kundebehov og bestikke de værktøjer, der efterspørges. Du kan købe ikke kun husholdningsværktøjer, men også mere professionelt udstyr. Selvom det koster mere, varer det længere og kan lejes til et konstruktionshold.

4

Hent personalet på lejepunktet, nemlig: en specialist i modtagelse og udstedelse af værktøjer og en værktøjsreparatør. Det kræves af reparatøren at overvåge værktøjets ydelse og reparere det. Indtager denne position mesteren af ​​en bred profil, en person kendt med mange værktøjer. Specialisten i accept og udstedelse af instrumentet bliver nødt til at indgå en lejekontrakt med kunderne, acceptere penge. En reparationstekniker kan også kombinere dette arbejde. Nogle iværksættere råder til at tage en revisor og en advokat for at løse tvister med manglende tilbagelevering af instrumentet. Du kan dog udføre disse funktioner selv, eller du kan kontakte disse specialister en gang uden at tilmelde dig staten.

5

Annoncer et nyåbnet værktøjslejested. Du har ikke brug for et stort reklamefirma, nok annoncer i lokale medier, online biblioteker, hængende annoncer på brugbare steder.

Anbefalet