virksomhed

Sådan åbner du en virksomhed i Finland

Sådan åbner du en virksomhed i Finland

Video: Sådan starter du egen virksomhed! 2024, Juli

Video: Sådan starter du egen virksomhed! 2024, Juli
Anonim

At starte en virksomhed i Finland giver dig mulighed for at realisere dine planer for at fremme forretning i Den Europæiske Union. Du vil også have mulighed for at realisere dine iværksætterindsatser på et nyt, stabilt marked, for at blive bekendt med reglerne for at drive forretning i et fremmed territorium. For at starte en virksomhed i Finland skal du passe på alle juridiske og økonomiske aspekter.

Image

Du har brug for

  • - kopi af pas

  • - virksomhedsrepræsentant i Finland

  • - ansøgninger til hovedpatent- og registreringskontoret.

Brugsanvisning

1

Bestem, hvilken type aktivitet du vil udføre i Finland. Der er fem forskellige typer virksomheder. Dette er en person med et frit erhverv (tjener privat); personlige partnerskaber; aktieselskaber; kooperativer og foreninger. Uafhængig indtjening betyder aktivitet for kun én person, er ikke virksomhed. Partnerskab gælder heller ikke for virksomhedsvirksomheder. Her bærer hver person, der er involveret i virksomheden, personlig ansvar, alle partneres handlinger er uløseligt forbundet med hinanden. Selskabet tilhører en separat enhed, der har nogle skattelettelser.

2

Bemærk, at i Finland implementeres et socialt projekt, der hjælper begyndere forretningsfolk. Det kaldes Enterprise Finland. Ring venligst 010-19-46-82 på hverdage fra kl. 21 til 16, og du får svar på spørgsmål vedrørende åbningen af ​​din virksomhed i Finland.

3

Kontakt Handelsregistret for det største patent- og registreringskontor i Finland (www.vero.fi). Der kan du kontrollere, hvor unikt du har valgt til navnet på din virksomhed. Hvis et sådant navn allerede findes, kan du her selv vælge et andet gratis ved hjælp af specielle computere med en komplet database med eksisterende navne. Også i denne institution skal en borger, der ikke er bosiddende i et af landene i Den Europæiske Union, få særlig tilladelse til at udføre aktiviteter.

4

Dokumentpakken afhænger af den form, du har valgt til at starte en virksomhed i Finland. For individuelle iværksættere skal du få en særlig tilladelse i ovennævnte afdeling til at udføre forretningsaktiviteter. Angiv en ansøgning, en kopi af udlændingens pas samt et repræsentationskontor, dvs. en person, der permanent er bosiddende i Finland og har ret til at modtage forskellige dagsordener i forbindelse med forretning. For at drive forretning kræves der også en meddelelse om registrering (leveres igen til kontoret), udfyldt i en særlig form i to eksemplarer på finsk og svensk.

5

For at registrere et partnerskabs forretning skal det have mindst to stiftere. Send en anmodning til Generaldirektoratet for Patenter og Registrering for at få tilladelse til partnerskabet. I papiret angives ansøgerens navn, nationalitet, ansøgerens hjemsted, kontaktoplysninger. Vedhæft også en kopi af dit pas. Bemærk, at meddelelser om partnerskabsregistrering udstedes i to eksemplarer på finsk og svensk.

  • Sådan åbner du en virksomhed i Finland
  • hvordan man åbner en café i Finland

Anbefalet