Forretningsstyring

Sådan navngives din restaurant

Sådan navngives din restaurant

Video: Hvordan det er at Eje en Ramen Restaurant i Japan 2024, Juli

Video: Hvordan det er at Eje en Ramen Restaurant i Japan 2024, Juli
Anonim

Restaurantens gode navn fremmer i sig selv appetitten. Der er flere og flere restauranter, og det bliver sværere at vælge et godt navn. Der er flere enkle regler for udvikling af navne - navngivning, som kan hjælpe i dette.

Image

Brugsanvisning

1

Karakteristiske træk ved succesrige navne på enhver virksomhed, butikker, restauranter og andre ting er for det første deres originalitet, for det andet let at huske, for det tredje afspejles essensen af ​​denne forretning i navnet og for det fjerde positive navneforeninger. Overvej disse funktioner mere detaljeret på eksemplet med navnet på restauranten.

2

Faktisk kan ethvert navn være originalt - afhængigt af hvilken slags restaurant du har, og hvad dets kunder er. For unge og velstående mennesker kan navnet på restauranten Vanilla virke ret originalt. Restaurant "Pokrovsky Gate" vil tiltrække ældre kunders opmærksomhed. Navnet på vinglas "Second Wind" synes helt originalt og ikke kun for dets hyppige besøgende. Navnets mindeværdighed ligger i det faktum, at det ikke kan forveksles med lignende, og at det ikke bør være for længe, ​​kompliceret, ordret.

3

Nå, hvis restaurantens navn afspejler dens køkken. Hvis din restaurant for eksempel kun er specialiseret i italiensk køkken, skal dette på en eller anden måde afspejles i navnet. Det kan argumenteres for, at der er mange italienske restauranter i Moskva, og at næsten alle deres navne er italienske eller ligner italienske ord, såvel som begreber, der forårsager foreninger med Italien. Imidlertid giver disse navne straks kunden information om, at den italienske restaurant er foran ham, dvs. afslører hans essens, der betyder noget. Således vil værdsættelse af italiensk køkken (og dets fans i Moskva er mange) ikke gå forbi en sådan restaurant.

4

Restauranten er lækker mad, godt selskab, venlig service, smuk atmosfære … I nogle restauranter er det stadig god musik eller et lille bibliotek. Klienten går primært til restauranten for et af ovenstående. Et godt restaurantnavn skal være forbundet med sådanne ting.

5

Algoritmen til at udvikle et restaurantnavn er omtrent den samme som for enhver anden type virksomhed. Først undersøges målgruppen - dem, som du forventer at se som dine kunder. Det er klart, at unge med gennemsnitlige indkomster vil lide et helt andet navn end mere modne og velhavende. Derefter undersøges dine konkurrenter - deres navne, deres succes. Først er det værd at samle mindst 10 varianter af navnet og derefter undtagelsesvis komme til en hvilken som helst variant. Du kan bede dine venner om hjælp - de tester slags dine muligheder.

navne på italienske restauranter

Anbefalet