Forretningsstyring

Hvad man skal kalde en tøjbutik

Hvad man skal kalde en tøjbutik

Video: HVORDAN MYE BETALER TIL RACE? Hvad er min JOB? - Spørgsmål og svar del 1 2024, Juli

Video: HVORDAN MYE BETALER TIL RACE? Hvad er min JOB? - Spørgsmål og svar del 1 2024, Juli
Anonim

Det ser ud til, at sagen er lille, når alt er klar, og det gjenstår kun at komme med et navn til din butik. Dette er ikke så enkelt, fordi et passende navn er vanskeligt at finde, så meget, at det matcher indholdet, let kan huskes og synes om af kunder.

Image

Brugsanvisning

1

Mærkeligt nok kan navnet påvirke butikens succes. Som kaptajn Vrungel sagde: "Som du kalder en båd, vil den sejle." Din indkomst afhænger af salg, salg af købere og købere af popularitet.

2

Kom med et iørefaldende, beskrivende navn til din butik. Begræns dig til kun et eller to ord i titlen. Navnet skal være ligetil og let at let overføre fra mund til mund.

3

Yderligere skal dit navn svare til det, du vil sælge i det. For eksempel ville det være forkert at navngive Byte-produktbutikken, så det ville være mere korrekt at ringe til en computer- eller kontorudstyrsbutik.

4

Nu hvor alle de vigtige funktioner er nævnt, når du udvikler et navn til din butik, kan du overveje nogle eksempler på navne på specialforretninger.

For salg af produkter er navne som Alpha, Lodge, Optima, Gourmand, Minima osv. Relevante.

Til en møbelbutik: dit hjem, interiør, komfort, komfort osv.

For en blomsterbutik: Blomsterparadis (eller verden), blomsterhandler osv.

Navnet på et husholdnings kemisk lager kan se sådan ud: Aroma, Snow White, Shine, etc.

5

Hvert år er der flere og flere butikker. Gå derfor nøje hen til navnet på din åbningsinstitution, prøv at bruge et individuelt og interessant navn.

Anbefalet