Forretningsstyring

Hvordan man navngiver en avis

Hvordan man navngiver en avis

Video: Fitbit Versa 2 Watch Review | WHAT YOU NEED TO KNOW!! 2024, Juli

Video: Fitbit Versa 2 Watch Review | WHAT YOU NEED TO KNOW!! 2024, Juli
Anonim

Hvis du har til hensigt at udgive en avis med et oplag på op til 1000 eksemplarer, flytter spørgsmålet straks fra det lovlige plan til dit fantasi og smag. Publikationer med en sådan cirkulation i overensstemmelse med loven kræver ikke statsregistrering, du kan kalde det, hvad du vil, selvom du ser tilbage på den samme lov. Dette er med hensyn til pornografi, propaganda om vold og lignende - selv en uregistreret publikation kan have konflikter med tilsynsmyndigheden, hvis titlen er i strid med de relevante artikler i loven.

Image

Brugsanvisning

1

Hvis cirkulationen af ​​din avis overstiger det angivne tal, skal dens navn angives i registreringsansøgningen. Af denne grund kan du blive nægtet registrering - hvis en avis med det angivne navn allerede er offentliggjort. For at undgå en sådan ubehagelig kollision (hele registreringsprocessen bliver nødt til at starte igen), skal du på forhånd kigge efter oplysninger om de mulige "navne" i din avis. På Internettet kan du finde en komplet liste over alle trykte publikationer fra Den Russiske Føderation. Det er sandt, at det er meget forældet, men det kan hjælpe dig. I mange regioner i Rusland, hvor der er regionale medieafdelinger, offentliggøres lister over alle aviser i regionen på disse organisationers websteder.

2

En god teknik til at undgå problemer med duplikatnavne er at indsætte navnet på bebyggelsen i navnet på din publikation. "Belogusevsky klokkeslæt", "Staropetrovskie Vedomosti" - ikke dårligt og vigtigst af alt - unikt.

3

Hvad angår selve navnet, er der ingen anbefalinger og kan ikke være det. Det hele afhænger af publikationens art, redaktionelle politik og til sidst af forlagernes smag og æstetiske præferencer.

Nyttige råd

I tilfælde af vanskeligheder med at vælge avisens navn, kan du annoncere en by- eller distriktskonkurrence - dette er også en fremragende reklame- og marketingteknik.

Anbefalet