Forretningsstyring

Hvordan man navngiver en børnebutik

Hvordan man navngiver en børnebutik

Video: Hvordan Man Navngiver Asiater (Memes I found in my gradmas cookie jar) 2024, Juli

Video: Hvordan Man Navngiver Asiater (Memes I found in my gradmas cookie jar) 2024, Juli
Anonim

Butikens navn er en afgørende faktor for succes for virksomheden som helhed. I sovjetiske tider, navnet på supermarkedet, gjorde butikken ikke noget. Skønt i Europa i denne periode var der allerede åbne personlige butikker og butikker. Navnene på børnebutikker har aldrig været særlig originale. Nu kan du skelne dig selv for ikke at slå dig sammen med tusinder af sådanne butikker.

Image

Du har brug for

  • - fantasi

  • - idé

Brugsanvisning

1

Navnet på butikken skal fremkalde positive følelser. Ikke kald butikken "Barmaley" eller "Karabas - Barabas": måske vil dette skræmme potentielle kunder væk.

2

Vælg et navn, der er let at udtale, kort, kortfattet. Husk, at målgruppen er børn og unge.

3

For en børnebutik er egentlige navne ikke egnede: "Olya", "Masha". Navnet på børnebutikken skal nødvendigvis gentages med børnetemaer. Eventuelt dukken Masha.

4

Hvis du beslutter at udfylde butikens navn på et fremmed sprog, skal du sørge for at se i ordbogen for den nøjagtige oversættelse. Det sker ofte, at ordet på et fremmedsprog lyder smukt, lyst, mindeværdigt, og betydningen af ​​ordet passer ikke til navnet på børnenes butik.

Vær opmærksom

Husk, at butikens navn skal bestå af russiske eller udenlandske breve. Kombinationen af ​​flersprogede breve er uacceptabel (hvis den er formaliseret).

Nyttige råd

Tænk over butikens navn godt. Efterlad 2-3 varianter af navnet i reserven, måske under registreringen er det navn, du har valgt allerede taget.

Før du åbner butikken, skal du møde en børnekonkurrence med symbolgave til deltagerne. Lad alle vælge et navn til den fremtidige butik. Så du kan vælge navnet og tiltrække kundernes opmærksomhed.

  • Nyttige tip
  • navne på børnebutikker

Anbefalet