andre

Hvilke farver bruges bedst til udendørs reklame?

Hvilke farver bruges bedst til udendørs reklame?

Video: Guide -- Sådan fisker du laks på spin 2024, Juli

Video: Guide -- Sådan fisker du laks på spin 2024, Juli
Anonim

Korrekt valgte farver til udendørs reklame - nøglen til en vellykket kampagne.

Mange mennesker tror, ​​at det ikke betyder noget, hvilket design og hvilken farve udendørs reklamer er lavet, men endnu vigtigere, hvad der er skrevet i det. Desværre er denne opfattelse fejlagtig, for hvis en reklame ikke har et attraktivt, originalt design med lyse farveelementer, er en sådan reklame simpelthen dømt til at mislykkes. Annoncering skal være slående, slå ind i hukommelsen, tiltrække andres opmærksomhed, ellers risikerer det at aldrig blive set eller læst. Faktisk, hvis et par af flere reklametavler er lavet i lyse og farverige toner og en i monoton sort og hvid, vil dit blik utvivlsomt falde på lyse meddelelser, og først da vil du bemærke en ansigtsløs en, der allerede åbenlyst har mistet interessen for sig selv.

Farverne til reklame skal vælges med omhu og under hensyntagen til den målgruppe, reklamekampagnen henvender sig til.

Så for eksempel er rød farve simpelthen dømt til at blive bemærket. Denne farve forårsager spænding, varme, kærlighed, fare, ophidser blodet og opmuntrer os til handling. Som regel bruges denne farve af virksomheder, der leverer tjenester eller sælger varer. Ideelt set er rødfarve velegnet til reklame for biler, caféer, restauranter, kasinoer, kolde præparater, men du bør ikke bruge den til reklame for medicinske centre, da dette kan få folk til at omgås blod, sygdom og død.

Orange farve er i stand til at tiltrække andres opmærksomhed og få dem til at have en ordning og en følelse af lykke. Denne farve bruges bedst til madreklame, hvilket bestemt vil give anledning til et ønske om at feste godbidder i den nærmeste fremtid.

Gul er meget optimistisk, sjov og designet til at tiltrække opmærksomhed ikke mindre end rød. Gul farve er perfekt til reklame for slik, blomster, forlystelsesparker.

Grønt betragtes som et tegn på liv, materiel velstand, magt og sikkerhed. Denne farve er perfekt til reklame for finansielle virksomheder, frugt og grønsager, blomster og facader.

Den blå farve får os til at føle os rolige, beskyttede og kloge. Ofte bruges denne farve til reklame for medicinske institutioner, hoteller, fitnesscentre.

Violet er en meget rig, luksuriøs og sofistikeret farve, der kan tiltrække særlig interesse. Denne farve bruges bedst til reklamer for tøj, natklubber, boggallerier osv.

Sort farve betragtes som den mest elegante, sofistikerede, tilbageholdende og prestigefyldte. Sort farve er meget informativ og får alle omkring dig til at følge med i nye trends. Denne farve er bedst egnet til reklamefirmaer, berømte mærker og bildele.

Hvid farve er et tegn på værdighed, renhed og uskyld. Det er bedst egnet til reklame for ægteskabssaloner, medicinske faciliteter, VVS-butikker og rengøringsfirmaer.

Derfor, ved at være opmærksom på farvekomponenterne i reklamer, kan vi forstå, hvad annoncører ønskede at formidle til os.

  • Udendørs reklame
  • udendørs blomsterreklame

Anbefalet