Forretningsstyring

Sådan vælges rentable partier på en konkursauktion

Sådan vælges rentable partier på en konkursauktion

Video: God Will Shake All Things | Derek Prince 2024, Juli

Video: God Will Shake All Things | Derek Prince 2024, Juli
Anonim

At vælge en rentabel ejendom på en konkursauktion vil hjælpe hver byder med at undgå alvorlige økonomiske tab.

Image

Du har brug for

  • - opmærksomhed

  • - forsigtighed

  • - logik

Brugsanvisning

1

Skøn likviditeten af ​​det parti, du har fundet ved konkursbudgivningen. Jo enklere og lettere det købte parti på en konkursauktion kan sælges, jo mere flydende er det. På konkursauktionen er der nok både likvide og illikvide partier.

2

Beregne købsprisen og den forventede salgspris for det parti, der findes på konkursauktionen. Startinvesteringer og kapitalgevinster bør afvige markant fra hinanden. Kapitalgevinsten kræves for at kompensere for alle startinvesteringer i partiet, faste omkostninger til at finde og købe et parti samt tabet af tid til at analysere et sådant parti.

3

Overvej konkurrence i konkursbud. Jo lavere prisen på partiet er, jo højere er konkurrencen. Du behøver ikke vente på en kraftig reduktion i prisen på partiet, hvis prisen oprindeligt er sat lavt. Vær mere original, vælg partier, som andre omgår.

4

Køb genstande med byrder. For objekter med besværlige priser er markant lavere. De fleste budgivere omgår sådanne genstande, fordi de ikke ved, hvordan man fjerner heftelser fra objektet efter at have købt en masse. Derfor er konkurrencen om sådanne genstande ekstremt lav. Når du har mestret algoritmen til at fjerne heftelser fra sådanne genstande, kan du få en stor konkurrencefordel i forhold til andre budgivere og tjene gode penge.

5

Overvej regionen for køb af partiet. Se først på din region, derefter nabolande og senest fjerntliggende regioner. Ved at købe en masse i din region kan du reducere omkostninger betydeligt, når du køber en masse og minimere andre kommercielle risici.

Vær opmærksom

Der er ingen universel tilgang til at vælge og evaluere en masse på en konkursauktion. Når du øver på at købe partier, har du dine egne filtre og tilgange til at vælge de mest rentable partier til dig.

Nyttige råd

Vælg partier fra smalle nicher på konkursauktionen, hvor konkurrencen er ekstremt lav.

Anbefalet