virksomhed

Sådan afregistreres un

Sådan afregistreres un

Video: Ed Sheeran - Thinking Out Loud (Official Music Video) 2024, Juli

Video: Ed Sheeran - Thinking Out Loud (Official Music Video) 2024, Juli
Anonim

Officielt kaldes proceduren for fjernelse af IP fra registeret lukning af IP. Hvis du har truffet en beslutning om at afslutte din virksomhed, skal du udfylde en ansøgning i den foreskrevne form, betale en statslig told, føre dokumenter til skatten og derefter betale skat og sociale bidrag.

Image

Du har brug for

  • - pas;

  • - en erklæring i form af P26001

  • - modtagelse af betaling af statsafgift.

Brugsanvisning

1

Udfyld ansøgningen om lukning af IP-formular P26001. Det kan findes på Internettet eller tages på ethvert skattekontor. Sæt ikke en underskrift på ansøgningen, det er bedre at gøre dette i nærværelse af en notar, der vil attestere det (et notarvisum på dokumentet er påkrævet).

2

Statens told for lukning af IP i 2011 er 160 p. Detaljer til overførslen kan findes i skattekontoret, en filial af Sberbank eller generere en kvittering på webstedet til den føderale skattetjeneste i Rusland ved hjælp af tjenesten "Form en betaling." Betaling sker bedst via Sberbank, men det er også muligt fra IP-afviklingskontoen (du kan lukke den, selv efter den officielle ophør af virksomheden).

3

Overlever dokumenter til skattekontoret. Afhængigt af regionen kan dette være Federal Tax Service Inspectorate, hvor du er registreret, eller registreringsinspektionen er den samme som hvor du registrerede dig som en individuel iværksætter. Du kan afklare, hvor du skal henvende dig til telefonnummeret til den regionale føderale skattetjeneste, i skattekontoret eller på webstedet for den føderale skattetjeneste i Rusland ved hjælp af tjenesten "Find inspektion" (hvis der er oplysninger om registreringskontrol, skal du gå der). Hvis alle dine dokumenter er i orden, udarbejdes dit certifikat for opsigelse af IP-aktiviteter inden for 5 dage, som du vil modtage ved præsentation af dit pas til gengæld for en kvittering, der er udstedt til dig, da du indsendte dokumenterne.

4

Inden for 12 dage efter datoen for IP-lukning skal du kontakte Pensionskontorets distriktskontor med et pas og et certifikat for statsregistrering af ophør af aktivitet som IP. Du beregnes størrelsen af ​​de faste bidrag, som du skal betale, og du får udstedt kvitteringer. Du kan betale via Sberbank.

5

Derefter skal du lukke IP-kontoens nuværende konto, og hvis du brugte et kasseapparat, skal du fjerne det fra registeret.

6

Du bliver også nødt til at oplyse om indtægterne fra iværksætteraktivitet og betale skat for den. Hvis der ikke var nogen indkomst, skal du indtaste et nulafkast. Men der er stadig tid nok til dette - indtil 30. april næste år.

hvordan man afregistrerer dokumenter

Anbefalet