andre

Sådan reklameres du på Google

Sådan reklameres du på Google

Video: Hvordan fjerne reklame fra Chrome 2024, Juli

Video: Hvordan fjerne reklame fra Chrome 2024, Juli
Anonim

Annoncer på Google placeres via AdWords-tjenesten. Samtidig får brugeren muligheden for uafhængigt at oprette annoncer i henhold til de valgte parametre, bestemme størrelsen på annonceringsbudgettet samt overvåge effektiviteten af ​​hans strategi og redigere teksten i overensstemmelse med resultaterne.

Image

Du har brug for

Internet, Gmail, elektroniske betalingsmidler.

Brugsanvisning

1

Opret og aktiver din konto på http://adwords.google.com for at komme i gang med AdWords-annonceringstjenesten. Hvis du ikke har en Google-postkasse, skal du registrere den ved at vælge et brugernavn og en adgangskode. En e-mail sendes til din nyoprettede Gmail-e-mail-adresse med et link til at aktivere din AdWords-konto.

2

Følg linket til din AdWords-konto, klik på knappen "Opret din første kampagne". Indstil de nødvendige parametre til meddelelsen i den form, der er foreslået af programmet, inklusive titel og kropstekst. Vær særlig opmærksom på dit valg af søgeord. Dette tillader, at dine annoncer kun vises for potentielle brugere, der er interesseret i de tilbudte oplysninger. Liste over ord såvel som deres antal kan du tilpasse til enhver tid.

3

Bestem det daglige budget for reklamekampagnen, inklusive omkostningerne ved et klik (den pris, du betaler, når brugeren klikker på din annonce).

4

Indtast dine faktureringsoplysninger i det relevante felt for at aktivere visningen af ​​annoncer. Derefter vises dataene i afsnittet "Kampagner" inden for tre timer. Du kan til enhver tid sætte din annonce på pause eller stoppe den.

5

Før du opretter en annonce, skal du klart introducere dit publikum og fortsætte med dette for at formulere et reklameforslag. Du skal stræbe efter at sikre, at klik på din annonce kun kommer fra interesserede brugere, og tilfældige klik afbrydes.

6

Vær opmærksom på, at annoncelinket fører til den side på dit websted, der indeholder det angivne annonceringstilbud.

7

Glem ikke at overvåge din reklamekampagne, justere annoncen om nødvendigt og filtrere "inaktive" ord.

8

Brug attraktive ord i annonceteksten, der fremkalder en positiv reaktion ("rabat, " gave ", " garanti ", " chance "og andre). I nogle tilfælde er det også værd at anvende en opfordring til handling (" gå ikke glip af ", " drage fordel ", " skynde dig "og andre).

annoncere google

Anbefalet