Forretningsstyring

Hvad man skal kalde en sportsklub

Hvad man skal kalde en sportsklub

Video: How to get all gen 1 & 2 Shiny Eevee Evolution! Eeveelution in Pokemon Go 2024, Juli

Video: How to get all gen 1 & 2 Shiny Eevee Evolution! Eeveelution in Pokemon Go 2024, Juli
Anonim

Sangen i den berømte tegneserie lyder: "Som du kalder yachten, vil den flyde." Glem ikke dette ved at vælge navnet på en sportsklub. Du kan ringe til en sportsklub, som du vil, men uden et kompetent vellykket navn vil det være problematisk at få kunder.

Image

Brugsanvisning

1

Når du kommer frem til et navn på en sportsklub, skal du tydeligt forestille dig dens målgruppe. Hvis dette er velhavende mennesker, kan du tilføje sætninger til det navn, der understreger institutionens elitisme. Hvis hovedparten af ​​kunderne er middelklasse, kan du komme med noget enklere. Samtidig skal frimærker og platitude, som VIP osv., Undgås.

2

Du skal tænke over og lave en liste over adjektiver, der er forbundet med sport: sund, stærk, slank, pebret og så videre. Skriv dem i en kolonne. Jo længere liste, jo bedre. Forbind al din kreativitet og fantasi. Kasser ikke med det samme muligheder, der synes upassende. Måske bliver de grundlaget for det originale navn.

3

Når listen over adjektiver er klar, skal du oprette en anden liste. Baseret på anbefalingerne fra første afsnit, lav en liste med navneord. Vær kreativ i denne opgave.

4

Og nu er det tid til at kombinere adjektiver fra den første liste med navneord fra den anden. Det er ikke nødvendigt nøje at følge formlen "adjektiv og substantiv". Et interessant navn kan komme fra andre kombinationer. For eksempel, når man sammenstiller to adjektiver og et substantiv, et adjektiv og to navneord, et substantiv og så videre. Som et resultat, med næsten 100% garanti, får du et lyst, originalt og mindeværdigt navn til din sportsklub.

Vær opmærksom

Selvfølgelig kan du bruge tjenester fra virksomheder, der vil hente dig for en masse penge og et navn, og dit brand vil være untwisted. Men prøv først at tackle denne opgave selv.

Nyttige råd

Prøv at afholde en konkurrence om det bedste navn blandt dine potentielle kunder. Det vil også være en fantastisk reklame. Ja, og som gave kan du tilbyde vinderen et abonnement på din sportsklub.

originale klubnavne

Anbefalet