andre

Hvordan man navngiver et hotel

Hvordan man navngiver et hotel

Video: HAZBIN HOTEL (PILOT) 2024, Juli

Video: HAZBIN HOTEL (PILOT) 2024, Juli
Anonim

Når man vælger et navn på et hotel, begynder mange ejere at pusle over og opfinde forskellige navne, nogle gange endda ikke eksisterende. Nogle følger stien med mindst modstand og angiver deres initialer eller hustruens navn i navnet, men denne tilgang er temmelig triviel, den afspejler ikke den harmoni, der vil intrige potentielle besøgende og skabe et ønske om at besøge et fantastisk sted.

Image

Brugsanvisning

1

Et hotel beliggende i en skov og har en betydelig række tjenester på dets territorium (medicinske og rekreative procedurer, tennisbaner, underholdningssteder, en restaurant og barer) kan pr. Definition ikke have navnet "Alyonushka" eller "Rostock". Det er nødvendigt at medtage interesse for hotellet i navnet, tage hensyn til dets kategori, for eksempel vil ordet "Kompleks" i navnet vise forbrugeren, at hotellet venter på ham ikke kun en seng, men et sæt terapeutiske aktiviteter og underholdning.

2

Hvis hotellet har et branchefokus eller er designet til en bestemt kategori af besøgende, skal du bruge et ord i det navn, der vil være direkte relateret til den valgte retning. For eksempel skal et børns rekreationscenter indeholde et antydning til dens formål i navnet. Et sted for hvile og natten for jægere eller fiskere bør også fremhæves ved hjælp af ordene "jæger", "jagt", "fiskeri" osv.

3

Hotellets navn skal fremkalde vedholdende foreninger, der sigter mod et serviceniveau i høj kvalitet eller repræsenterer en forretningsorienteret retning, når billeder af mødelokaler, banketfaciliteter til erhvervslivet fritid og dyre underholdning vises i en potentiel kundes tanker. Tag højde for de ønskede følelser fra at besøge hotellet - en rolig familieferie, underholdningstjenester, prestige og soliditet med eksklusive tjenester.

4

Sørg nøje for, at navnet bruger originale ord, der er let at huske på den ene side og ikke er blevet brugt andre steder, ellers vil det være vanskeligt at indtaste registreringsdokumenter, hvis du har brug for at registrere et varemærke.

5

Følg et enkelt koncept i at skabe en fælles stil på hotellet - i dets navn, eksternt design, service. Derefter dannes det generelle indtryk af hotellet som et enkelt tankevækkende kompleks, og mange besøgende besøger hotellet og anbefaler det til deres venner.

Vær opmærksom

Et for prætentiøst og moderigtigt navn på et sted at sove i provinsen vil forårsage konstant latterliggørelse ved at forbi potentielle kunder.

Nyttige råd

Du kan altid involvere specialister i udvælgelsen af ​​navne, der ud fra dit koncept udvikler hotelnavnet, logoet og virksomhedsidentiteten.

Anbefalet