virksomhed

Sådan åbnes et uddannelsescenter

Sådan åbnes et uddannelsescenter

Video: Hvordan man åbner østers 2024, Juli

Video: Hvordan man åbner østers 2024, Juli
Anonim

For tiden er efterspørgslen efter uddannelseskurser og -programmer steget markant. Derfor lønner uddannelsesvirksomheden sig ret hurtigt - på bare 1-1, 5 år vil du være i stand til at opnå stabile overskud.

Image

Brugsanvisning

1

Det er nødvendigt at begynde oprettelsen af ​​et uddannelsescenter for at udvikle dit eget koncept, dvs. bestemme fokus for de kurser, der vil finde sted der. Det kan være et center med erhvervsuddannelseskurser (regnskab, beskatning, investering), et træningscenter, undervise i alle originale kurser, for eksempel Feng Shui.

2

Derefter skal uddannelsescentret være registreret som en ikke-statlig uddannelsesinstitution, angive dens type aktivitet, for eksempel udbydelse af uddannelsestjenester, vælg et skattesystem. Det mest rentable i dette tilfælde vil være en "forenklet kvinde" med en sats på 6% af den modtagne indkomst.

3

Derefter skal du vælge personale. Til at begynde med er 1-2 lærere nok. Vær dog opmærksom på deres færdigheder og erhvervsuddannelse, fordi succes af din virksomhed afhænger af deres arbejde. Derudover vil centret kræve 2-3 konsulenter, en sekretær og en revisor.

4

Hvad angår lokalerne, har du brug for et areal på mindst 200 kvadratmeter til klasser. Det kan lejes fra enhver uddannelsesinstitution (universitet eller universitet). At leje et gratis værelse koster mere. Men så kan du straks organisere et reception, en computerklasse og 2-3 klasseværelser til klasser.

5

For at åbne et uddannelsescenter har du brug for et sæt udstyr. Det skal omfatte 10-12 computere, borde, stole, kontorudstyr (printer, kopimaskine, fax), skabe, lærebøger og forsyninger.

6

Husk, at uddannelsesaktiviteter er licenslicenser. For at få det, skal du kontakte uddannelsesafdelingen i dit område og give oplysninger om antallet og uddannelsesniveauet for lærerpersonalet, lokaler, teknisk udstyr osv. Behandlingen af ​​ansøgningen kan vare ca. 1 måned.

hvordan man opretter et træningscenter

Anbefalet