Typer af aktiviteter

Sådan vælges OKVED-koder til en organisation

Indholdsfortegnelse:

Sådan vælges OKVED-koder til en organisation

Video: Sådan bruger du Bullet Journal 2024, Juli

Video: Sådan bruger du Bullet Journal 2024, Juli
Anonim

Det er nødvendigt at vælge OKVED-koder til organisering ved at flytte fra generelle sektioner til de klasser, underklasser, grupper og undergrupper af aktiviteter, der er planlagt at blive adresseret. På samme tid er der ingen begrænsninger for antallet af koder, der er angivet under registreringen.

Image

Ved tilmelding skal enhver organisation eller individuel iværksætter angive, hvilke typer aktiviteter de planlægger at deltage i. Til klassificering og systematisering af disse typer økonomiske aktiviteter anvendes All-Russian Classifier (OKVED). Det er i det, at det er nødvendigt at se på navnene og de digitale koder for specifikke typer iværksætteraktiviteter. Efter registrering kan organisationen også altid ændre typerne af sin økonomiske aktivitet, tilføje eller ekskludere nogle koder og navne, som en særlig ansøgning indgives til skattemyndigheden.

Hvordan finder man de nødvendige OKVED-koder?

Den all-russiske klassifikator er et forholdsvis stort dokument, derfor vil søgningen efter aktiviteter af interesse, uden viden om dens struktur, tage meget tid. I alt er 17 sektioner inkluderet i OKVED, som hver har sin egen betydning. Inden for hvert afsnit er aktiviteter opdelt i klasser, underklasser, grupper, undergrupper. Minimumsenheden er en bestemt type aktivitet, det er angivet med seks cifre. Klasser er angivet med to tal, underklasser med tre, grupper med fire, undergrupper med fem. I ansøgningen under registrering af organisationen er det mindst nødvendigt at angive tre cifre for hver type aktivitet, det vil sige, du kan vælge underklasser eller flere fraktionelle betegnelser. Valget af underklasser giver større frihed i organisationens fremtidige aktiviteter, da der i processen med konstant arbejde kan vises nye aktivitetsområder.

Anbefalet