upopulær

Sådan organiseres en snescooterudlejning

Sådan organiseres en snescooterudlejning

Video: Sådan bruger du Bullet Journal 2024, Juli

Video: Sådan bruger du Bullet Journal 2024, Juli
Anonim

Vinteren er en god tid til udendørs aktiviteter. Udlejning af snescooter vil give et stort overskud med den rette organisering af forretningen. Tiltræk kunder ikke kun med mulighed for at leje udstyr, men også med interessante attraktioner og bekvem service.

Image

Brugsanvisning

1

Registrer din leje formelt. Vælg ejerskabsform: IP eller LLC, som er bedst egnet til små virksomheder. Vælg det forenklede skattesystem (forenklet skattesystem), hvor du kun skal betale 6% af skatten og ikke skal rapportere om dine udgifter. Få en bankkonto og virksomhedsstempel. Det er ikke nødvendigt at købe et kasseapparat, det er nok at begrænse sig til strenge rapporteringsformer.

2

Find et sted, der er egnet til brug af snescootere. Lav en lejekontrakt med ejeren. Luk derefter lejepladsen med et hegn. En sådan organisation af udlejning ligner mere en attraktion, men det er denne tilgang, der sikrer udstyrets sikkerhed og evnen til at kontrollere din virksomhed.

3

Køb og registrer snescootere. Angiv det tekniske pas på snescooteren, en certifikatkonto, en erklæring og et overensstemmelsescertifikat til myndighederne i Gostekhnadzor. Betal statens gebyr, og giv kvitteringen til inspektøren. Som et resultat vil du modtage registreringsnumre, et inspektionsbevis for køretøjer og et registreringsattest.

4

Ansæt en person, der vil udstede snescootere og opkræve et gebyr, kategori "A" snescooterchauffører, teknisk instruktør og mekaniker. Du kan kun køre med en snescooter med tilladelser, så arranger træningskurser.

5

Annoncer din virksomhed. Opret annoncer til aviser, radio og onlinesider. Enig med virksomhederne i din by, måske giver de dine visitkort ud til bytte for den samme service. Udskriv diskonterede flyers til din næste lejesession.

6

Arranger et varmt bageri og drikkevareudgang. Jo bedre rekreative faciliteter er organiseret, jo flere besøger kunderne dig. For personer, der ikke er autoriserede, skal du arrangere en leje med en chauffør.

Nyttige råd

Sæt en besøgende tæller ved indgangen for at overvåge personalets integritet og ikke tolerere tab.

Anbefalet