Forretningsstyring

Sådan øges salget i en restaurant

Sådan øges salget i en restaurant

Video: Sådan er en Japansk familie restaurant 2024, Juli

Video: Sådan er en Japansk familie restaurant 2024, Juli
Anonim

Restaurantejere ønsker ikke engang at have et enkelt gratis bord i deres etablering, og for det nye år, 8. marts og andre større helligdage, skal optagelse foregå på forhånd.

Image

Brugsanvisning

1

Bestil de nøjagtige modeller af retter fra din menu og sæt dem på vinduet. Når man går forbi restauranten, vil folk modtage et visuelt signal, så refleksen fungerer. Hvis en person ikke har spist i lang tid, er det sandsynligt, at han får en snack i din virksomhed.

2

Design et rabat-system. For eksempel kommer en klient til en restaurant og bestiller. Når tjeneren bringer regningen, finder klienten ud af, at han med en samlet ordre på 30.000 rubler får 10% rabat. Fra dette øjeblik gemmer klienten alle kontrol af restauranten for at få en rabat. Hvis han har et rabatkort, vil han sandsynligvis bruge det regelmæssigt.

3

Kom med en "twist" af institutionen. Hvis du har en mexicansk restaurant, kan chanson eller techno ikke lyde i den. National farve antyder national musik. Det er ønskeligt, at det udføres live, mens kunstnerne skal være som mexikanere: en bart, en sombrero, passende tøj vil gøre. Kig på anmeldelser af restauranter på Internettet, hvorfor ikke drage fordel af oplevelsen fra kolleger fra andre byer? Hovedpunkt: Du skal være kvalitativt forskellig fra konkurrenterne.

4

Stimulere ikke kun kunder, men også ansatte. Giv bonusser til effektive medarbejdere, sørg for ekstra hviledage. I henhold til resultaterne af en periode skal du arrangere underholdende begivenheder for de bedste mennesker.

5

Gennem salgstræning for tjener som de kommunikerer med kunderne og påvirker valg.

6

Hold styr på restaurantens overordnede niveau. Sammen med medarbejderincitamenter skal du indgive bøder: for fravær af tandstikker eller servietter på bordet, for "afslappet" kundeservice osv.

Restaurantdirektør

Anbefalet