Forretningsstyring

Hvordan man navngiver en VVS butik

Hvordan man navngiver en VVS butik

Video: How Large Can a Bacteria get? Life & Size 3 2024, Juli

Video: How Large Can a Bacteria get? Life & Size 3 2024, Juli
Anonim

Intet underholder regelmæssigt Internettet og freelancere så meget som spørgsmål og opgaver relateret til VVS. Det er dog slet ikke svært at komme med helt anstændige navne på en VVS-butik, hvis du smiler et stykke tid og koncentrerer dig.

Image

Brugsanvisning

1

Vælg et navn baseret på hvilke produkter, du vil sælge. For eksempel "SantehOborudovanie", "VVS til dig", "SantehTovary" eller endda bare - "VVS".

2

Kom med et navn baseret på størrelsen på butikken. Navnene "World of Plumbing ", "Everything for Plumbing", "SantehMarket" vil være ganske passende for butikker, der har et stort område eller endda besætter en hel etage.

3

Vælg et navn baseret på navnene på de produkter, der præsenteres i sortimentet i din butik: "Badekar og ventiler", "Vask og vandhaner", "Kraner og vandhaner". For øvrigt er et todelt navn lettere at huske end et enkelt navn ("Faucets" eller "Baths").

4

Husk, hvilke bogkarakterer og filmkarakterer, der kan knyttes til købere med VVS ("Moidodyr", "Anna-Bath", "Afonya").

5

Gå til fremmede sprog, og vælg et navn blandt ord, der for eksempel betyder "vand", "brusebad", "hus" osv. Sådanne navne skal være helt skrevet på kyrillisk (i henhold til "Lov om reklame"). Det er dog ikke forbudt at bruge engelske ord skrevet på kyrillisk (de kan opdeles i 2 halvdele): "BAS", "SantechHouse".

6

Hvis du åbner en online VVS-butik, er navne skrevet med latinske bogstaver endda velkomne. Hvis du for eksempel vil sælge luksus VVS, så i dette tilfælde vil det være passende at komme med et engelsk, italiensk eller endda latin navn, skrevet henholdsvis på latin. Dette vil på en eller anden måde understrege soliditeten i dit handelsfirma. For eksempel "Bagno" ("badekar", italiensk.), "Valvola" ("ventil", italiensk.), "Aqueduc".

7

Kom med et sjovt, men ikke vulgært navn, der fremkalder tilknytning til dine varer, vand eller blikkenslager: "San Sanych", "Kran Kranych", "Bul-Bul", "håndvaskchef."

8

Du skal ikke vælge navnesedler til de produktnavne, der er tilgængelige i din butik, da denne formel (navnet på produktet plus epiteletterne "store, smukke, " pålidelige ") ikke fungerer i dette tilfælde. Navne, der er foretaget på denne måde, vil blive fortolket tvetydigt.

hvad man skal kalde et VVS-firma

Anbefalet