andre

Sådan installeres et kasseapparat

Sådan installeres et kasseapparat

Video: How to lay sheet vinyl flooring 2024, Juli

Video: How to lay sheet vinyl flooring 2024, Juli
Anonim

Iværksætteri involverer i de fleste tilfælde direkte kundeservice. Implementering af varer og tjenester fra en iværksætter kræver brug af et kasseapparat. Hvert kasseapparat skal være registreret på skattekontoret inden installation og brug. For at registrere, skal du indsende kassereren til registreringsmyndigheden og opfylde et antal krav.

Image

Du har brug for

  • - kasseapparat;

  • - dokumentation til kasseapparatet.

Brugsanvisning

1

Sørg for, at du har brug for et kasseapparat for at udføre aktiviteter. Tjek loven om brug af kasseapparater i kontante afviklinger, som indeholder en komplet liste over aktiviteter, der ikke kræver brug af kasseapparater.

2

Få et kasseapparat styret af den funktionalitet, du har brug for. Før du køber, skal du sørge for, at denne type enhed er inkluderet i statsregistret og har et sikkert kontrolbånd. Tilstedeværelsen af ​​båndet angives med bogstavet "K" i navnet på kasseapparatets maskine.

3

Kontakt skattemyndigheden, der registrerer din virksomhed. Få der en liste over dokumenter, der kræves til registrering af et kasseapparat. Forbered og forelag skattekontoret en pakke med dokumenter, der indeholder oplysninger om din virksomhed og erhvervede kasseapparater.

4

Koordiner med skattemyndigheden tidspunktet for den såkaldte finanspolitisering af pengebanken. Det vil tage flere dage, før specialisten i det tekniske servicecenter kontrollerer og forsegler kasseapparatet, udfylder oplysningerne om kontrollen og foretager andre handlinger med enheden i nærværelse af en medarbejder i skattemyndigheden.

5

På den valgte dag skal du komme til skattekontoret for at få et dokument om registrering af kasseapparatet. Sørg for, at enheden er opført i det relevante register over kasseapparater. Kontroller, at enhedens detaljer er registreret i kasseapparatet, herunder oplysninger om enhedens model.

6

Efter registrering skal du installere et kasseapparat på et sted, hvor det skal tjene forbrugere. Tilslut strøm og ekstraudstyr til maskinen. Dette kan være en stregkodescanner, elektroniske skalaer samt en enhed til at læse elektroniske kort.

Anbefalet