virksomhed

Sådan opretter du en barmenu

Sådan opretter du en barmenu

Video: Binging with Babish: Nachos from The Good Place (plus Naco Redemption) 2024, Juli

Video: Binging with Babish: Nachos from The Good Place (plus Naco Redemption) 2024, Juli
Anonim

Hvis du åbner din egen bar, skal du være særlig opmærksom på udarbejdelsen af ​​menuen. Det skal svare til alkoholkortet og prisniveauet for virksomheden, ikke være for omfangsrig og adskille sig fra tilbudet om konkurrerende barer og restauranter.

Image

Brugsanvisning

1

Barmenuen skal svare til konceptet med institutionen og de drikkevarer, der serveres i den. I en billig ølbar skal du fokusere på budget snacks og pølser i statuscocktailbar udvide tilbudet af fiskeretter og frugter, og i en irsk restaurant inkluderer bøffer og grillede retter i menuen.

2

Gør ikke menuen for omfangsrig. 50-60 varer - det maksimale rumfang for en bar-restaurant med godt køkken. Den mest bekvemme designmulighed er en tynd bog med laminerede sider. Papirversionen bliver hurtigt værdiløs, og de luksuriøse lædermapper i baren ser for patetiske ud.

3

Åbner menuen med en liste over specialiteter eller drinks. Følgende er koldt snacks og salater, varme snacks, supper, varmt kød og fiskeretter, side retter og desserter. I slutningen skal du placere ikke-alkoholholdige og alkoholholdige drikke, cigaretter og cigarer. En separat vinkort udskrives normalt ikke i baren.

4

Når du vælger snacks, skal du foretrække frem til billige hjemmemuligheder. I stedet for færdige kiks eller nødder, kan du tilbyde hjemmelavede hvidløgskrotonger, ostekroketter, kartoffelstrå og andre retter til en lav pris og en god margin. Spar ikke på portioner - jo flere snacks, jo flere drikkevarer bestiller gæsten. Efter drikkevarer bliver han sulten og bliver tvunget til at købe en varm skål.

5

Medtag i menuen retter fra forskellige priskategorier uden at forlade rammerne for det angivne koncept. Tilføj ikke lækker fisk eller vildt på listen over retter i en billig ølbar. Udskift den med hvid fisk i dejen og kyllingen. I en dyre institution må du ikke servere pølser i et supermarkedniveau, medtag hjemmelavede pølser fra et privat rygerhus i menuen.

6

De fleste gæster på barerne foretrækker kød. Glem dog ikke vegetarer, slankepiger, kaffekærere og desserter. Udvikle et par hjertelige grøntsagsretter: gryderetter, grillede grøntsager, signaturchips og salater. I afsnittet med desserter inkluderer is, to eller tre retter med frugt og chokolade. Kaffe- og tesektionen skal indeholde fire til fem af de mest populære varer.

7

Bestem, om du vil tilbyde en særlig frokostmenu. Det kan udskrives på et separat ark, som kun er integreret i hovedmenuen i løbet af dagen. En forretningsfrokost inkluderer normalt tre muligheder for forretter og varme retter, en eller to supper og en drink eller dessert om ønsket. Frokostmenuen skal opdateres hver to til tre måneder.

hvordan man laver mig en restaurant

Anbefalet