andre

Sådan trækker du penge fra en LLC-konto

Sådan trækker du penge fra en LLC-konto

Video: Alt om aktiesparekonto 2020! // Start investering og lær om aktier // Investering for dummies 2024, Juli

Video: Alt om aktiesparekonto 2020! // Start investering og lær om aktier // Investering for dummies 2024, Juli
Anonim

At trække kontanter fra en LLC-konto er noget vanskeligere end at trække fra en persons konto. For at gøre dette skal du udstede en checkbog og derefter skrive en check i navnet på modtageren af ​​pengene. I dette tilfælde kan modtageren være hvem som helst, men et antal personlige data på checken og hans pas skal matche.

Image

Du har brug for

  • - tjekbog;

  • - tryk;

  • - pas.

Brugsanvisning

1

Hvis du endnu ikke har en checkbog, skal du starte med at tjekke den ud. For at gøre dette skal lederen af ​​organisationen med et pas og LLC's segl besøge bankfilialen, hvor han har en løbende konto. Denne service betales, men pengene er små, og de debiteres automatisk fra virksomhedens konto. Hvis saldoen ikke er tilstrækkelig, bliver du nødt til at betale det beløb, der ikke er nok gennem kassen eller ved overførsel fra en anden konto. Afhængigt af den bestemte bank kan det tjekke fra en halv time til flere dage at tjekke ind.

2

Det vanskeligste trin er at udfylde tjekbogen. Det er bedst at gøre dette direkte i banken med en prøve foran dine øjne. Disse prøver er typisk i offentlige enheder for offentlige tjenester. Hvis du ikke kan finde det, skal du kontakte operatøren for at få hjælp. Det vil ikke være overflødigt at konsultere operatører, hvis du ikke forstår noget. Dette er bedre end at ødelægge kontrollen og udfylde den igen på grund af et enkelt komma. Alle data om passet til modtageren af ​​penge skal angives i nøje overensstemmelse med posten i dette dokument. Indtrykket af seglet er at besætte et strengt forbeholdt sted til det. Vær opmærksom på kolonnen på bagsiden af ​​checken, der er designet til at indikere formålet med kontantudtrækning. En LLC kan hæve penge strengt til et af de formål, der er anført på checken.

Kontrollen skal underskrives af organisationens generaldirektør og regnskabsfører. Hvis en person kombinerer disse positioner, skal han underskrive to gange - først på vegne af den første person i virksomheden, derefter - hovedrevisor.

3

Kontakt operatøren med en afsluttet check og pas. Han tjekker kontrollen, og hvis alt er korrekt, afskæres det stempel, som han vil give dig, og kontrollen overføres til kassen. Nu skal du besøge kassereren og præsentere kassereren med afkrydsningsmærket og paset. Når du har kontrolleret disse dokumenter, modtager du det beløb, der er angivet på checken.

Anbefalet