Erhvervskommunikation og etik

Sådan sælges til juridiske enheder

Sådan sælges til juridiske enheder

Video: Sådan Sælger/Køber Du Smartphones På Den Blå Avis (dba.dk) 2024, Juli

Video: Sådan Sælger/Køber Du Smartphones På Den Blå Avis (dba.dk) 2024, Juli
Anonim

Når man arbejder inden for salg, støder man ofte på behovet for at sælge varer eller tjenester til juridiske enheder. Virksomheder kan have et komplekst organisationssystem eller bestå af fire til fem personer, men salgsmønsteret for dem er normalt det samme. Du skal helt klart følge det, hvis du virkelig ønsker at sælge et produkt eller en tjeneste til en juridisk enhed.

Image

Brugsanvisning

1

Først skal du sammensætte en database med virksomheder, der kan være interesseret i dit produkt eller din tjeneste. Databasen skal indeholde navnet på virksomheden, kontakter, adresse samt din kommentar og aktuelle status.

2

Start opkald. Hver virksomhed, uanset størrelse, har en medarbejder, der er ansvarlig for at beslutte dit spørgsmål, dit mål er at finde hans kontaktoplysninger til direkte kommunikation. For at gøre dette kan du enten spørge sekretæren om det direkte, introducere dig selv som konsulent eller indirekte finde ud af det ved at introducere dig selv som korrespondent for en avis. Den vigtigste ting her er at bryde igennem sekretærbarrieren.

3

Efter at have kontaktet beslutningstageren, skal du ikke skynde dig at straks præsentere dine varer for ham. Fortæl ham kort, hvorfor du ringer, og spørg om en e-mail-adresse for at sende en mini-præsentation. Straks efter at du har fundet ud af e-mail-adressen på kontaktpersonen, skal du aftale en aftale.

4

Du skal komme til mødet, når du tidligere har forberedt dig i henhold til kundens specifikationer. Tænk på virksomhedens behov. Den bedste mulighed ville være, hvis du bygger din mundtlige præsentation baseret på, hvad virksomheden har brug for her og nu. Lyt til samtalepartneren til slut, husk, at der er lidt information. Jo mere kunden fortæller om, hvad han har brug for, jo mere har du referencepunkter til at sælge dit produkt.

Nyttige råd

Hvis du ikke kan komme igennem til organisationen, skal du efterlade en besked på telefonsvareren, at du snart kommer til dem for en mini-præsentation af tjenester.

Anbefalet