Typer af aktiviteter

Sådan åbner du en spiritusbutik

Sådan åbner du en spiritusbutik

Video: 9 Best Cars You Can Buy For Under $5,000 2024, Juli

Video: 9 Best Cars You Can Buy For Under $5,000 2024, Juli
Anonim

Handel med alkohol er en ret rentabil forretning og er altid efterspurgt. Men at organisere det er ikke let. Lovgivningen indeholder ret strenge krav til sådanne butikker.

Image

Brugsanvisning

1

For at åbne et detailhandelssted for salg af alkohol skal du have en LLC eller et lukket selskab som siden 2006 udøves detailhandel med alkoholholdige drikkevarer kun af organisationer. Opret en juridisk enhed og registrer den på IFTS på bopælsstedet. Køb et kasseapparat, og registrer det også hos skattekontoret.

2

Beslut om formen og typen af ​​din fremtidige butik. Hvad vil du åbne: en lille butik eller et stort indkøbscenter, en selvbetjeningsbutik eller handel gennemføres gennem disken. Og måske er det vigtigste spørgsmål butikens placering. En win-win-mulighed er en relativt lille butik i et boligområde. Vælg det relevante detailrum.

3

Så lokalerne er valgt, kasseapparatet er blevet købt og registreret hos INFS, en bankkonto er blevet åbnet. Det næste trin er at udarbejde en pakke med dokumenter. Du har brug for: - et certifikat om ejerskab af lokalerne eller en leasingaftale;

- lav en kopi af dine lokaler beregnet til salg af vin og vodka-produkter fra opgavens hovedplan

- indgå en aftale med kommunale tjenester om fjernelse af husholdningsaffald

- indgå en aftale med desinfektionstjenesten om behandling af lokaler fra gnavere og insekter.

4

Med kopier af alle de ovennævnte dokumenter skal du gå til organerne i statens sanitære og epidemiologiske tilsyn for at få en sanitær og epidemiologisk konklusion. Det er nødvendigt at få en licens til salg af vin og vodka-produkter. Skriv en erklæring. Betal undersøgelsen i henhold til fakturaen. Derefter vil specialister fra denne organisation undersøge dine lokaler og udstede en undersøgelsesrapport. Når du har samlet de resterende nødvendige dokumenter, skal du ansøge om en licens. Du kan læse mere detaljeret information på linket http://www.dinasti.ru/services/license/alcohol/ og på linket http://www.bizidei.ru/paket_dokumentov_dlya_produktovogo_magazina.html .

5

Ud over tilladelser skal du løse organisatoriske problemer. For at sammensætte et sortiment korrekt skal du identificere potentielle købere. Udforsk nærliggende butikker, analyser de varer, der tilbydes i dem, lav et eget kort over vin og vodka-produkter. Konsulter hvordan du arrangerer varer på hylder og stativer. For at gøre dette, ansæt en merchandiser. Husk, at hvis området i din butik er lille, skal du ikke lave et for bredt sortiment. Hvis din butik leverer sikkerhedstjenester og sikkerhedskameraer, kan nogle af varerne gøres offentligt tilgængelige. Ansæt højt kvalificerede specialister: merchandiser, revisor, sælgere.

Nyttige råd

Hold en fest om åbningen, overvej et system med rabatter og gaver. Hovedmålet er at etablere sig foran besøgende og kunder.

Anbefalet