Typer af aktiviteter

Sådan åbnes en aviskiosk

Sådan åbnes en aviskiosk

Video: Freetrailer App - Hvordan åbnes Freelock med App'en? 2024, Juli

Video: Freetrailer App - Hvordan åbnes Freelock med App'en? 2024, Juli
Anonim

En aviskiosk er et eksempel på en lille virksomhed, der giver en lav, men stabil indkomst. På trods af udviklingen af ​​internettet fortsætter folk med at læse aviser og magasiner, så denne forretning lover at være stabil.

Image

Du har brug for

For at åbne en kiosk skal du have jord til kiosken, selve kiosken, forretningsregistrering og koordinering med administrationen, produktleverandører.

Brugsanvisning

1

Aviskiosk skal være placeret i et "livligt" sted - nær metro, busstoppesteder, butikker. Et godt sted ville også være et indkøbscenter. Jo større menneskelig strøm i kioskområdet er, jo større er fortjenesten.

2

Du kan enten købe din egen kiosk og installere den på et valgt sted eller leje en kiosk. I det første tilfælde bliver du nødt til at leje jord fra den lokale administration, hvilket vil være en temmelig lang og kostbar proces. Eller du bliver nødt til at leje et område i indkøbscentret. Derudover investerer du en masse penge i en kiosk. Derfor er det mere rentabelt at leje en eksisterende kiosk, især hvis den er placeret et godt sted. Hvis dets placering ikke passer dig, kan du overføre det til det lejede område.

3

Du har brug for en minimum juridisk registrering - registrering som individuel iværksætter. Du kan registrere dig på skattekontoret på registreringsstedet. Registreringsgebyret i dag er 800 rubler.

4

Hos leverandører af aviser, magasiner og andre varer kan du arrangere forsyninger online. Ud over aviser og magasiner vil det være rentabelt for dig at sælge andre små ting, der efterspørges: notesbøger, penne, serviet med mere. Dette er især nyttigt, hvis der er få butikker i nærheden.

5

Hvis du ikke selv ønsker at være sælger, skal du ansætte to sælgere, der arbejder på skift. Det er ikke nødvendigt at kræve særlig "salgskunst" fra sådanne sælgere, en vis strøm af kunder vil under alle omstændigheder blive leveret. Derfor kan du tage sælgere uden minimumslønserfaring.

Vær opmærksom

I internet- og tv-tidsalderen er der stadig mindre plads til traditionel information i form af at læse aviser og magasiner, men flere unge er interesseret i nye typer medier, mens den ældre generation fortsætter med at læse aviser. Dette aspekt kan være årsagen til at organisere din egen virksomhed med åbningen af ​​en aviskiosk.

Nyttige råd

En af de mulige ideer fra små virksomheder under betingelserne for manglende startkapital kan være åbningen af ​​et lille kiosk. Opførelsen af ​​en sådan kiosk vil være relativt billig, og virksomheden i sig selv kan skabe en stabil pengestrøm i lommen. På trods af det faktum, at reklameområdet, nøjagtigt som salgsområdet, i stigende grad flytter til Internettet …

Anbefalet