virksomhed

Sådan navngives IP

Sådan navngives IP

Video: Sådan indstilles zone 1 til pumpestyring på COMFORT IP styreboksen 2024, Juli

Video: Sådan indstilles zone 1 til pumpestyring på COMFORT IP styreboksen 2024, Juli
Anonim

I henhold til russisk lov har en borger ret til at registrere et firma som en individuel iværksætter uden at danne en juridisk enhed. I modsætning til et selskab med begrænset ansvar har en individuel iværksætter sine egne krav til virksomhedens navn.

Image

Brugsanvisning

1

I Den Russiske Føderation er en individuel iværksætter (IP) en person, der er lovligt registreret til at udføre iværksætteraktiviteter. Hvis LLC (selskab med begrænset ansvar) er en juridisk enhed, hvis grundlæggere har tilladelse til uafhængigt at vælge virksomhedens navn, har IP ikke altid denne mulighed. Det almindelige navn for en IP består af efternavnet eller det fulde navn på en enkeltperson, der er forudgående med forkortelsen "IP", for eksempel "IP Sidorov Ivan Petrovich" eller "IP Sidorov".

2

Bemærk, at når en for eksempel detailhandel har en individuel iværksætter også retten til at installere skiltet "Dele" eller "Produkter" i hans butik. Dette vil ikke blive betragtet som en lovovertrædelse, da disse ord er velkendte og er indikeret for at informere købere om de typer varer, der tilbydes her til salg. I dette tilfælde kan det fulde navn lyde som "Produkter (IP Sidorov)."

3

Ligesom LLC kan IP registrere et varemærke i form af en verbal betegnelse eller et logo. Takket være registreringen af ​​et varemærke kan en iværksætter individualisere sig inden for en bestemt sfære af varer og tjenester og blive genkendelig i samfundet. En lignende betegnelses-IP kan frit bruges i erhvervslivet. Samtidig vil det være nødvendigt at angive IP-oplysningerne ved indgåelse af kontrakter med modparter og i andre officielle dokumenter: "Fødevarebutik" Sun "i personen til en individuel iværksætter Sidorov indgik en aftale med

.

".

Nyttige råd

Kom med et unikt navn på dit eget varemærke. Det bør ikke overlappe hinanden med navnene på eksisterende virksomheder og samtidig kopiere dem. Ellers skal indehaverne af ophavsret fremlægge rimelige krav til dig.

Anbefalet