andre

Sådan reklameres for en taxa

Sådan reklameres for en taxa

Video: Viggo - dit grønne alternativ til taxi 2024, Juli

Video: Viggo - dit grønne alternativ til taxi 2024, Juli
Anonim

Bytransporttjenester håndterer ikke altid transport af passagerer rundt i byen og ud over det. I dette tilfælde redder en taxapark. Der er flere gode måder at gøre et taxagentur genkendeligt på.

Image

Du har brug for

  • - Annonceringsbudget;

  • - reklametavler;

  • - radiostation;

  • - maling til biler;

  • - visitkort.

Brugsanvisning

1

Beregn dit annonceringsbudget. Inden du annoncerer i medierne, skal du analysere, hvor meget du kan bruge på en kampagne. Selvfølgelig har du i den første fase muligvis ikke mange penge til dette. Det er vigtigt at huske en ting, alle investeringer i god reklame vil betale sig mange gange, hvis dit brand bliver genkendeligt overalt.

2

Sæt telefonnumre på selve bilerne. De bedste farver til taxaer er mørke eller gule. Sæt deres baggrundskontaktnumre på, som folk kan ringe til denne taxa på. Dette fungerer meget effektivt, da du ikke investerer meget i reklame, men også bruger konstant PR på dit bureau blot ved at køre rundt i byen. Brug lyse farver på en mørk baggrund af bilen eller omvendt. Så bliver du bestemt bemærket, og succes er garanteret!

3

Sæt reklametavler på sidelinjen i hovedgaderne med telefonnumre. En meget produktiv metode til reklame er også bannere eller store plakater på byens vigtigste motorveje. Det er vigtigt, at dine taxiflådenumre er lette at huske. Du skal blot placere telefonnumrene på billboardet i lodret position og underskrive under og over, at det f.eks. Er "Taxi Premiere". Tal skal helst skrives med gul eller rød fed skrift. Derefter vil de sandsynligvis blive bemærket og adskilt fra resten af ​​reklamer af denne type.

4

Giv alle dine passagerer i taxa-visitkort eller rabatkort. Dette er en anden populær metode, og den fungerer faktisk! Hvorfor? Alt er enkelt - passageren har allerede dine data efter turen og opbevarer visitkortet i sin tegnebog. Lejlighedsvis vil han altid kontakte din taxiservice. Venner og bekendte kan videregive disse visitkort til hinanden! Og hvis du også giver rabatter, for eksempel til 10 ture og mere, skal du være sikker på, at du altid har nok kunder!

5

Giv en kort reklame på din lokale radio. Når du allerede har tilstrækkelige midler, skal du skrive en lille reklame for radioen, bogstaveligt talt i 5-7 sekunder. Den lokale filial af AvtoRadio eller andre egner sig bedst til dette formål. Inden det, skal du analysere godt, når potentielle kunder kan lytte til dig, og føl dig fri til at forhandle med radioen om reklame.

Anbefalet