virksomhed

Sådan får du et uddrag fra statsregistret

Sådan får du et uddrag fra statsregistret

Video: Sådan får du mest ud af din hundetræning! 2024, Juli

Video: Sådan får du mest ud af din hundetræning! 2024, Juli
Anonim

Tilvejebringelsen af ​​uddrag fra statsregistret (EGRIP til individuelle iværksættere og juridiske enheder for juridiske enheder) er under den føderale skattetjenestes jurisdiktion. Det kan være nødvendigt, når man åbner en bankkonto i en bank, får licenser til forskellige typer aktiviteter, for at deltage i bud og konkurrencer.

Der anmodes også ofte om et uddrag for at verificere potentielle forretningspartnere.

Image

Du har brug for

  • - en ansøgning om et uddrag fra USRIP eller USRLE;

  • - modtagelse af betaling af statsafgift 200 rubler (standard) eller 400 rubler (til levering af en presserende erklæring)

Brugsanvisning

1

Få et uddrag fra USRIP.

Hvis du selv har behov for at udstede et uddrag fra Unified State Register over registrerede virksomheder, leveres det gratis på grundlag af en gratis formularansøgning. Hvis du udsteder et uddrag til en tredjepart, skal du forudbetale det statslige gebyr på 200 rubler eller 400 rubler - så modtager du et uddrag inden for 24 timer.

Du kan få en udfyldt kvittering for betaling af statsafgift ved hjælp af tjenesten til Federal Tax Service -

I en erklæring til skattekontoret (på den enkelte virksomheds bopæl) angiver: "Jeg beder dig om at fremlægge et uddrag fra det samlede statsregister for industriel registrering med et beløb på 2 (to) eksemplarer i forhold til ________________________".

2

Et uddrag fra Unified State Register of Legal Entities leveres i henhold til en lignende ordning med USRIP. I ansøgningen skal du angive:

- navn på den juridiske enhed

- TIN / BIN;

- pasdata fra ansøgeren (forudsat at du bestiller et uddrag som en autoriseret juridisk enhed - en fuldmagt);

- Det er også ønskeligt at angive postadressen. Det er nødvendigt, hvis du ikke kan modtage et uddrag på udstedelsesdagen.

3

Du kan også bestille et uddrag fra USRIP eller USRLE via Internettet. Dette kan gøres på webstedet for Federal Tax Service på http://www.nalog.ru/rn77/service/egrip/. I dette tilfælde kan ekstraktet leveres i elektronisk format eller på papir til "ansøgeren personligt".

4

Ved enhver form for ansøgning skal et uddrag fra USRIP eller USRLE leveres til dig inden for 5 dage efter registrering.

Anbefalet