Erhvervskommunikation og etik

Sådan reflekteres tjenester

Sådan reflekteres tjenester

Video: How to activate Alfa Connect Services on your Alfa Romeo 2024, Juli

Video: How to activate Alfa Connect Services on your Alfa Romeo 2024, Juli
Anonim

Når man laver en præsentation om en virksomheds tjenester, der er fokuseret på en bestemt klient, når man udarbejder et specifikt kommercielt tilbud, samt i dialog med en potentiel partner, er den korrekte afspejling af tjenester ikke mindre vigtig. Jo mere trofast og tydeligt de annonceres, desto større er sandsynligheden for, at en aftale indgås både på kort og lang sigt. Derfor er det nødvendigt nøje at nærme sig dette spørgsmål og først efter seriøs forberedelse.

Image

Brugsanvisning

1

Først og fremmest skal du vide nøjagtigt og bestemt, hvilke tjenester din virksomhed er i stand til at levere. Det mindste kløft eller mangel på viden kan forstyrre en alvorlig aftale, som ikke kan påvirke din virksomheds succes positivt.

2

Udfør en foreløbig analyse af klientfirmaet. Find ud af, hvad hun laver, historien om hendes udvikling, de udsigter, hun ser, samt hendes behov på dette tidspunkt. En vigtig faktor er også udsigterne, hun ikke ser i øjeblikket. Registrer al information omhyggeligt. Jo mere nøjagtige det er, jo lettere vil det være for dig at behandle disse oplysninger i fremtiden.

3

Gennemgå beskrivelsen af ​​tjenester baseret på virksomhedens behov på kort og lang sigt og undgå rationalet. Din opgave er at forberede tjenesterne på en sådan måde, at for den person, som du fører en dialog med, alt dette vil se ud som en fantastisk tilfældighed, og ikke det arbejde, der er gjort for at tiltrække ham til transaktionen. Jo mere omhyggeligt du skjuler sporene af dyb analyse, desto mere øredøvende vil resultatet blive.

4

Improviser ved præsentationen. Husk, at jo mere du stoler på klientens ord om, hvad han har brug for, jo flere grunde giver du ham samtykke. Her er en meget simpel logik: hvis du ikke stoler på kundens ord, giver du ham en grund til at gøre indsigelse, og hvis du stoler på, så er en grund til enighed.

Anbefalet