virksomhed

Sådan åbner du en LLC i Ufa

Sådan åbner du en LLC i Ufa
Anonim

Du kan åbne et selskab med begrænset ansvar (LLC) i Ufa i overensstemmelse med bestemmelserne i forbundslovgivningen "Om statsregistrering af juridiske enheder" nr. 129-ФЗ og "Om begrænset ansvar" nr. 14-ФЗ. Registrering af en juridisk enhed, hvor deltagerne er ansvarlige inden for den autoriserede kapital, udføres af filialen til IFTS fra Rusland nr. 39.

Image

Brugsanvisning

1

Kom med navnet på LLC - fuldt og forkortet. Forbered fotokopier af den første side af dit pas såvel som med et registreringsmærke. Denne procedure skal følges af alle stiftere. Lav kopier af deres TIN. Giv skriftlige oplysninger om størrelsen og den nominelle værdi af stifterne. Tænk på aktiviteterne i et registreret firma. Du skal angive telefonnummeret til det LLC, der skal oprettes, for at blive angivet i registererklæringen.

2

Skriv en erklæring i form P11001, den skal certificeres af en notar. Dette kan gøres i notarer placeret på gaden. Mendeleev, 207 eller st. Gogol, 56, for eksempel. Betal for denne procedure ved kasseapparatet, og angiv det originale dokument til yderligere registrering.

3

Forbered chartret i duplikat. Du skal nøje overveje dette dokument, medtage en liste over fremtidige aktiviteter, grundlæggernes ansvar, proceduren for løsning af tvister osv.

4

Organiser et møde med stiftere, hvor der udarbejdes en beslutning om oprettelse af en LLC eller en protokol, forbered en værdiansættelse af ejendom, der er bidraget til charterkapitalen i en LLC, angiv en liste over alle deltagere.

5

Kontroller, om alle de dokumenter, du har, er klar. Vedhæft en kvittering for betaling af statsafgiften på 4000 rubler. Du kan betale gebyret på enhver bank i Ufa, for eksempel filialen til Sberbank i Den Russiske Føderation nr. 8598, der ligger på Richard Sorge St., 5, i byens centrum. Tag pakken med dokumenter til Interdistrict skatteinspektorat for den føderale skattetjeneste i Rusland nr. 39 for Republikken Bashkortostan, som er beliggende ved Ufa, Salavat Yulaev Avenue, 55.

6

Vent, du skal have en kvittering, der viser en liste over accepterede IFTS-dokumenter, kontroller den nøjagtige dato, hvornår du skal ankomme for at modtage et registreringsattest for LLC.

7

Vær ikke forsinket til at modtage dokumentet. Et certifikat for registrering af en juridisk enhed udstedes af Federal Tax Service Inspectorate nøjagtigt på den dato, der er angivet på kvitteringen. Du får et certifikat for registrering af en juridisk enhed, hvor du får tildelt et TIN (skatteidentifikationsnummer) og et kontrolpunkt (årsagskode til registrering), det originale charter med et mærke af den registrerende myndighed (syet og forseglet), den beslutning, du har truffet tidligere (protokol) og evalueringshandlingen - 2 eksemplarer. Du vil modtage en aftale om oprettelse af en LLC (med antallet af to eller flere stiftere) i 2 eksemplarer, en liste over deltagere (2 eksemplarer). En skattetjenestespecialist vil forklare bestemmelserne i informationsskrivelsen til det territoriale organ for statistikstjenesten for føderale stater, beliggende ved Ufa, ul. Tsyurupy, 17. Derudover får du to eksemplarer af ordren, når du tiltræder stillingen som leder. Dette er nødvendigt for at åbne en bankkonto yderligere.

8

Registrer dig med statslige ekstrabudgetmidler. Dette er filialen til Pension Fund (Dostoevsky St., 100), Social Insurance Fund (Sochinskaya St., 15) og den obligatoriske medicinske forsikringsfond (Sochinskaya St., 15). Proceduren skal afsluttes inden for 5 dage.

9

Åbn en bankkonto i enhver bank i Ufa. Du har brug for et identitetskort, et certifikat for registrering af LLC og dets statsregistrering, et kort med et segl på dit virksomheds segl og underskrifter fra alle personer, der er autoriseret til at administrere kontoen.

10

Husk, at LLC er registreret på virksomheden. Du skal organisere regnskab. Under den generelle ordning for beskatning af fortjeneste betaler organisationen indkomstskat med et beløb på 20%.

åbn en ny ooo

Anbefalet