Typer af aktiviteter

Sådan åbnes en mini-fabrik

Sådan åbnes en mini-fabrik

Video: Hvordan man overlever et granat blast 2024, Juli

Video: Hvordan man overlever et granat blast 2024, Juli
Anonim

Hvis du beslutter at åbne en minifabrik, tilrådes det at overveje processens finesser med et specifikt eksempel. Minimumsomkostningerne er køb af et bryggeri, der producerer 50 til 200 liter øl om dagen. Udstyr koster op til $ 5.000 med en kapacitet til primær gæring, teknologisk kapacitet, et sæt laboratorieudstyr og et transfusionssystem. Derefter skal du forberede dig til produktion.

Image

Brugsanvisning

1

Pas på værelset. For en mini-fabrik med en kapacitet på 50 liter øl om dagen skal du kigge efter 30 kvadratmeter. meter produktionsplads. Hvis produktiviteten af ​​dit udstyr er 200 liter, skal du finde 60 kvadratmeter. meter af lokaler.

2

Forbered et charter og et associeringsaftale, notificer de grundlæggende dokumenter og underskrifter. Gå nu igennem statsregistrering og registrer dig hos statistiktjenesten og skattemyndighederne. Det vil tage omkring 300 USD at betale alle kvitteringer og statslige gebyrer.

3

Efter registrering skal du starte lovlig registrering af de lokaler, du har valgt til bryggeriet. Først skal du få tilladelse fra Sanitærepidemiologisk station, statlig brandinspektion og energiovervågning til installation og idriftsættelse af fabriksudstyr. Udsted et certifikat i Boligkontoret om, at du kan bruge varmt og koldt vand samt udledning af spildevand i kloakken.

4

Der udstedes en licens, hvis mini-ølfabrikken er beliggende i byen Moskva eller i en anden region, hvor den lokale regering udstedte et særligt dekret om dette emne, selvom øllicens er blevet annulleret på føderalt niveau. Du skal kontakte "Kontoret for handel og koordinering af forbrugermarkedet."

5

Tjek skattesystemet. Da øl er inkluderet i kategorien af ​​punktafgiftspligtige varer, betaler du derfor en tillægsafgift på 15%.

6

Udsted et hygiejnecertifikat for dit produkt, som bekræfter fraværet af en mulig negativ indvirkning på menneskets krops helbred. For at gøre dette skal du kontakte den lokale sanitære og epidemiologiske overvågning med en anmodning om at foretage en hygiejnekontrol og foretage en undersøgelse af den lovgivningsmæssige dokumentation, der definerer produktkravene. Hvis du pludselig blev nægtet det territoriale centrum for sanitærinspektion, kan du appellere deres beslutning ved at kontakte den russiske føderations statssundhedsinspektion.

7

Sørg for, at hygiejneforholdet for det vand, du bruger i produktionen, er i overensstemmelse med de gældende statsstandarder.

Anbefalet