virksomhed

Sådan åbner du en shawarma-bås

Sådan åbner du en shawarma-bås

Video: Beginner Bass Lesson 1 - Your Very First Bass Lesson 2024, Juli

Video: Beginner Bass Lesson 1 - Your Very First Bass Lesson 2024, Juli
Anonim

Åbningen af ​​en shawarma-stall er en temmelig attraktiv type forretning, der lønner sig for sæsonen og giver en god indkomst. Vanskeligheder kan kun være forårsaget af en streng dokumentationsprocedure, da denne type aktiviteter refererer til en cateringvirksomhed.

Image

Brugsanvisning

1

Før du går videre med søgning og køb af en bås, køb af udstyr og klargøring af dokumenter, er det nødvendigt at registrere dig hos skattekontoret og få et certifikat fra en individuel iværksætter eller registrere som en juridisk enhed, afhængigt af hvilken form for ejerskab du vælger.

2

Køb derefter en bås. Det kan være en stationær kiosk med et sted og muligvis med udstyr. Så får du muligheden for straks at starte arbejdet, så snart du fornyer dine dokumenter. Midler til køb af et eksisterende punkt kræver mere. Mindre omkostninger går, hvis du køber en bås og derefter finder et sted at installere det.

3

Punktets omsætning og tilbagebetalingstid afhænger af båsens sted. Forsøg derfor at installere en kiosk på et forbipasserende sted: ved et busstoppested, gaffel i vejen, nær uddannelsesinstitutioner, på togstationer eller bymarkeder.

4

Inden du installerer en bås på et valgt sted, skal du indgå en lejekontrakt. For at gøre dette, skal du kontakte bykommunen eller markedsadministrationen, hvis du vil åbne en detailhandel på dens område.

5

Efter at have udarbejdet en leasingaftale, er det nødvendigt at opnå konklusionerne fra SES og brandtilsyn.

6

Derefter skal du købe det nødvendige udstyr. Til madlavning af shawarma er den vigtigste en speciel lodret grill. De er gas og elektriske. Derudover varierer de i størrelse og antal brændere. At købe en hjemmelavet grill koster 150 til 300 cu Du skal betale 2-3 gange mere for importeret udstyr, selvom det praktisk set ikke overstiger det indenlandske udstyr.

7

Shawarma er en tyrkisk ret. Dette er et finhakket stegt kød indpakket i tynd pitabrød med grøntsager og saucer. Når du køber produkter til deres klargøring, skal du være opmærksom på kvalitetscertifikater og udløbsdatoer. Kopier af alle certifikater skal opbevares i en bås i tilfælde af verifikation.

8

Når du ansætter en sælger, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​hans helbredsrekord. I henhold til SES-standarder skal enhver, der arbejder med mad, have det.

9

Ifølge eksperter koster åbningen af ​​en shawarma-stall i gennemsnit ca. 5.000 cu Det lønner sig om et par måneder, det afhænger stort set af placeringen. Månedlige udgifter er sælgers løn, betaling af elektricitet og jordleje.

Nyttige råd

En shawarma-bås kan åbnes selv på dets sommerhusområde. Men i dette tilfælde skal hytten være ved siden af ​​butikken.

  • Sådan åbner du en shawarma. Tyrkisk forretning
  • dokumenter til åbning af shawarma

Anbefalet