virksomhed

Sådan åbnes IP i Omsk

Sådan åbnes IP i Omsk
Anonim

Egen virksomhed, tom og lille - er en mulighed for kreativ aktivitet og uafhængighed. Bare for små virksomheder, der har startet virksomheder, har staten oprettet et system til at registrere individuelle iværksættere uden at danne en juridisk enhed. Hvordan kan en sådan registrering f.eks. Fås i Omsk?

Image

Du har brug for

  • - TIN;

  • - ansøgning om registrering af IP;

  • - penge til at betale gebyret

  • - pas.

Brugsanvisning

1

Få et individuelt skattenummer - TIN. For at gøre dette skal du kontakte skattemyndigheden på bopælsstedet eller registrere en ansøgning på Internettet på den føderale skattetjenestes websted -

2

Saml de resterende dokumenter for at registrere en individuel iværksætter. Afgiv en erklæring, hvis formular er tilgængelig på det allerede angivne websted for Federal Tax Service. Lav også en kopi af dit pas, og udfyld om nødvendigt en ansøgning om et forenklet skattesystem for denne individuelle iværksætter.

3

Betal statens gebyr. For 2012 er det 800 rubler. Detaljer kan findes på webstedet for den føderale skattetjeneste, i det afsnit, der er dedikeret til din region, eller i Sberbank, på en særlig informationsstand, der er dedikeret til betaling af forskellige gebyrer for papirarbejde.

4

Indsend en pakke med dokumenter til registrering hos den føderale skattetjeneste på bopælsstedet. Dens koordinater kan findes i kataloget over organisationer eller på webstedet for Federal Tax Service. Efter flere arbejdsdage udarbejdes registreringsdokumenter til dig, som du bliver nødt til at hente.

5

Registrer din organisation i en pensionskasse. Som et ekstra dokument skal du fremlægge et pensionsforsikringsattest. Adressen til PFR-filialen i Omsk er Chapaeva Street 71/1.

6

Hvis du skal ansætte medarbejdere, skal du som individuel iværksætter også registrere dig i Social Insurance Fund. Adressen til organisationens nærmeste kontor findes på dens officielle websted - http://www.fss.ru/ Omsk-filialen ligger på 67 Pushkina Street.

7

Åbn en bankkonto som individuel iværksætter. Vælg den bank, der tilbyder de forhold, der er mest bekvem i din situation. Du kan finde ud af information om Anks, der arbejder i Omsk, detaljerne i deres tilbud og omkostningerne ved tjenester på webstedet

Anbefalet