Forretningsstyring

Sådan navngiver du din bilbutik

Sådan navngiver du din bilbutik

Video: Sådan vasker du din bil rigtigt! (Hyggevideo) (reklame!) 2024, Juli

Video: Sådan vasker du din bil rigtigt! (Hyggevideo) (reklame!) 2024, Juli
Anonim

Den nye bilforhandler har brug for et "talende" navn. Det skulle lokke forbipasserende bilejere. Deres forbandede blik på skiltet skulle være nok til at forstå formålet med butikken og ikke forveksle det med en købmand eller møbelbutik.

Image

Brugsanvisning

1

Tænk butikskoncept. Du skal beslutte, om dit produkt vil være beregnet til biler af flere mærker eller et af dem. Hvis du fokuserer på et bilmærke, er navnet logisk at placere det i navnet. F.eks. Vil ejerne af GAZ-biler være kundens kunder. Føj til dette et ord, der er passende i betydningen, så formålet med butikken er klart. Det ord kan være "detaljer." Resultatet er navnet "GAS-dele." At komme forbi butikken vil være klart, hvis du har noget til deres bil.

2

Tænk på de andre funktioner i butikken. Hvis dit sortiment er bredt, og du sælger alt, hvad der er produceret til en bil af et bestemt mærke, er det fornuftigt at betegne det i navnet - "Alt for GAZ". Igen vil potentielle kunder ikke gå forbi. Hvis butikken tilbyder varer på kredit, kan denne ejendom også fremhæves - "GAZ-detaljer-kredit." Denne måde at oprette et butiksnavn er egnet på, hvis navnet ikke er for langt.

3

Tænk på fremtidige planer. Hvis du planlægger at åbne flere butikker rundt i byen, er navnet muligvis ikke forbundet med bilmærket. Kom med et navn, der kan blive et brand, når de begynder at genkende det. I dette navn kan du bruge et kort, let at huske ord, selvom det ikke bærer en semantisk belastning. Navnet "Vaci" er et eksempel. I en sådan butik vil det være vanskeligere at tiltrække købere i den første fase. Men når de har købt noget en gang, vil de ikke glemme navnet og ikke forveksle det med noget.

4

Nogle mennesker behandler den skabte virksomhed som et hjernebarn og lægger hele deres sjæl i det. Hvis dette er tilfældet i dit tilfælde, skal du afspejle i navnet noget kært for dig, som minderne er forbundet med. Hvis du i barndommen havde en hund med kaldenavnet Anger, skal du navngive din butik på den måde. Navnet vil ikke være klart for andre, men det viser sig at være usænkeligt. Et lignende ord kan også blive et brand, når det fastgøres i hukommelsen hos mennesker.

Vær opmærksom

For at beskytte butikens navn mod konkurrenter kan du registrere det som et varemærke. Ansøg om registrering, før du anbringer navnet på skiltet.

bil butiks navn

Anbefalet