andre

Hvad man skal kalde en sportsbutik

Hvad man skal kalde en sportsbutik

Video: Advarsel! Træning mens du faste kan skade dig 2024, Juli

Video: Advarsel! Træning mens du faste kan skade dig 2024, Juli
Anonim

Valget af et godt navn til en sportsbutik er ofte ikke mindre vigtigt end det faktum, at det åbnes. Dette navn vil være i stand til at tiltrække kunder og udgøre det første indtryk af butikken.

Image

Brugsanvisning

1

Navnet skal ikke kun afspejle butikens generelle sportsorientering, men også være mere snævert fokuseret. For eksempel for en butik, der sælger sportsbeklædning og en butik, der er specialiseret i sportsudstyr, bør processen med at vælge et navn være anderledes. Dette udelukker dog ikke muligheden for at nå et enkelt resultat.

2

At bruge derivaterne af ordet "sport" i butikens navn gør det øjeblikkeligt klart for forbrugerne butikens retning. Men det er værd at huske, at navnets skønhed og tiltrækningskraft spiller en af ​​hovedrollerne. Af denne grund er f.eks. Navnet "Sportsartikler" ikke den bedste mulighed, da det er forbundet med den sovjetiske butik. Og han på sin side er forbundet med ulemper. Et sådant navn kan passe til en sportsbutik, stiliseret ligesom en sovjetisk butik med alle de udtalte attributter.

3

Sådanne navne som Sport Market, Sport Trend, Grand Sport, Sport People er meget mere egnede. Faktisk ligner mange af dem, på den ene eller anden måde, "Sportsforretning", men for det første lyder de smukkere, for det andet opfylder de forbrugernes smag, for det tredje inspirerer de mere tillid på grund af brugen af ​​engelske ord. Konklusionen følger - navnet skal imødekomme forbrugernes behov.

4

Navnene på berømte mytologiske eller historiske figurer kan også bruges som navn på en sportsbutik. Eksempler på sådanne navne kan være Spartak eller Atlant. Kontroller, hvordan et sådant navn vil blive skrevet på latin, måske ser det mere repræsentativ ud: Spartak, Atlant.

5

Navnet på butikken kan afspejle den geografiske komponent. Brug f.eks. På en eller anden måde navnet på en by, republik eller lokalitet. Et eksempel på dette er Kirov Sport.

6

Prøv at vælge et navn vha. Sportsymboler, beholdningsnavne, slang. For eksempel “Atlet”, “Atlet”, “Tre stænger” osv.

sportsbutiks navn

Anbefalet