Typer af aktiviteter

Sådan navngives en hjemmeapparatbutik

Sådan navngives en hjemmeapparatbutik

Video: SCP-3799 En kort historie om snefald | objektklasse: sikker | cognitohazard / humanoid scp 2024, Juli

Video: SCP-3799 En kort historie om snefald | objektklasse: sikker | cognitohazard / humanoid scp 2024, Juli
Anonim

Et mislykket eller uforståeligt navn skader erhvervslivet af to grunde. For det første tiltrækker det ikke afslappede forbipasserende, opfordrer dem ikke til at gå til butikken for at se på muligheder for husholdningsapparater. For det andet, i tilfælde af en navneændring, bliver du nødt til at bestille et nyt tegn, og dette er en ekstra omkostning.

Image

Brugsanvisning

1

Brug ordene om emnet "Hjælpere". Denne tankegang er lovende, fordi folk erhverver udstyr til at få hjælp rundt i huset. Lav en liste over sådanne ord og sætninger: hjælp, husholdningshemmeligheder, effektive hjælpere osv. Se ikke på sådanne sætninger som de endelige navne - de er designet til at gøre det lettere at søge efter muligheder.

2

Udforsk emnet Speed. Nogle mennesker, når de udfører husholdning, sætter evnen til at afslutte alt hurtigt i første omgang. Prøve ord og sætninger: øjeblikkeligt, hurtigt, to minutter osv. Hold listen så komplet som muligt for at have mange alternativer. Se på egenskaberne ved enheder, der sælges i butikken - blandt dem kan du finde ideer til navnet.

3

Gå ind i Magic Button-temaet. Der er mennesker, der er tiltrukket af mystik. De forstår ikke arbejdet med elektroniske enheder, men er glade og overraskede over de gode produkter. Ordene kan komme op: knap, elektronik, fremtid, mini-fabrik, automatisk robot osv.

4

Find ideen i emnet "Frihed". Engang var mennesker knyttet til hverdagen, fordi de gjorde alt manuelt. Flere husholdningsapparater - mere frihed. Dette emne inkluderer ordene: befrielse, tid, uafhængighed osv.

5

Tag temaet "Mistress" som basis. Nogle kvinder formår hurtigt, effektivt at vedligeholde huset i perfekt orden. De vil blive tiltrukket af ordene: renlighed, orden, organisering, komfort osv.

6

Kombiner alle ord og sætninger i en liste. Resultatet var et sæt tematiske ideer. Kombiner ord for at få interessante indstillinger. Nogle navnekandidater vil være for længe efter tegnet. Afvis dem ikke, fordi en god tanke kan udtrykkes anderledes med korte ord. Det er vigtigt at få grundlaget for en brainstorming session. Det kan få noget som: hjælpeknapper, to minutters uafhængighed osv.

7

Saml ligesindede og konsulter om butikkens navn. Listen hjælper dig med at tænke i den rigtige retning, og et godt navn vises hurtigt.

navne på husholdningsapparater

Anbefalet