Forretningsstyring

Sådan opretter du et videoovervågningssystem til en butik

Sådan opretter du et videoovervågningssystem til en butik

Video: Hvordan det er at Eje en Ramen Restaurant i Japan 2024, Juli

Video: Hvordan det er at Eje en Ramen Restaurant i Japan 2024, Juli
Anonim

Videoovervågning er ikke længere en luksus, men en nødvendighed i vores liv. Installation af et videoovervågningssystem i butikken vil hjælpe med at reducere tyveri, såvel som effektivt at overvåge personalets arbejde og generelt øge sikkerheden i butikken. Lad os se, hvad udstyr der er inkluderet i videoovervågningssystemet, og hvor meget det vil koste at installere 4 kameraer i butikken.

Image

Du har brug for

Videooptager, harddisk, skærm, videoovervågningskameraer, strømforsyning, kabel, stik.

Brugsanvisning

1

DVR er hjertet i dit videoovervågningssystem. Det vil fange oplysninger fra kameraer og registrere dem på harddisken. For fire kameraer er en 4-kanals videooptager med et H.264-komprimeringsformat og 25 billeder pr. Kanal nok med mulighed for fjernadgang og overvågning i realtid med funktionen af ​​en bevægelsesdetektor og arkivering til eksterne medier. En sådan registrator vil koste omkring 4000 rubler. Plus en 500 Gb harddisk - cirka 2500 tusind.

2

For butikken er det optimalt at placere 3 kameraer og et kamera på gaden foran indgangen. Jeg anbefaler dig at vælge kuppelkameraer med en opløsning på mindst 600 TVL og en følsomhedstærskel på 0, 1 Lux. Disse kameraer koster fra 2000 til 3000 stykker. Til gaden skal du købe et All-weather kamera i en anti-vandal sag, med en opløsning på 700 TVL og IR-belysning på mindst 20 meter. Prisen på et sådant kamera er fra 2500 til 4000 tusind.

3

En 2 amp strømforsyning i et støvtæt hus er nok til 4 kameraer. Prisen er inden for 300 rubler. Forbindelser (universal "mor", universal "far" og RG-54 til en skruetrækker) i mængden af ​​12 stykker vil koste omkring 300 rubler. Kablet skal vælges til gaden - RG-59 (snoet par og strømkabel i et sort kabinet, fleksibelt), og til rum - 3C2V (snoet par og strømkabel i et hvidt tilfælde). Prisen på et gadekabel pr. Meter er ca. 20 rubler, af et internt kabel - 16 rubler.

4

Omkostningerne ved idriftsættelse og installationsarbejde, afhængigt af kablets længde, kan variere fra 5 tusinde til 15 tusind. Derfor koster et komplet sæt videoovervågning med dets installation dig fra 15 000 til 30 000 rubler. Enig, ikke så mange penge til din sikkerhed. Og hvis tyverier tidligere blev bemærket, betaler videoovervågningssystemet hurtigt for sig selv.

Vær opmærksom

Vær opmærksom på videokameraer NOVICAM, RVI, KMS. Jeg anbefaler ikke at kontakte lidt kendte kinesiske mærker.

Nyttige råd

Selvom det ser ud til, at det er let at tilslutte kameraerne til optagerne og opsætte systemet, anbefaler jeg dig at stole på fagfolkene. Når du installerer virksomheden, får du desuden en garanti ikke kun for udstyr, men også for systemvedligeholdelse

Anbefalet